Stijn van Bruggen

Projectleider & Lichtontwerper

Stijn van Bruggen volgde de opleiding Theatertechniek aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij was onder andere als belichter verbonden aan het gezelschap Het Toneel Speelt en als assistent lichtontwerper werkzaam bij Rapenburg Plaza (Lichtontwerp en ShowControl).

In 2006 startte Stijn als zelfstandig lichtontwerper en heeft hij ontwerpen gemaakt voor gezelschappen en producenten als Toneelgroep Oostpool (o.a. Orlando, Hamlet), werkte voor Albert Verlinde Entertainment (o.a. Annie, Buddy Holly), Music Hall (Piaf de Musical), Senf Theaterpartners, Percossa, De Utrechtse Spelen (Mogadishu), De Nationale Reisopera, Stage Entertainment, Rick Engelkes Producties, mugmetdegoudentand en Toneelgroep Amsterdam.

Sinds het voorjaar van 2017 werkt Stijn als lichtontwerper en projectmanager voor Rapenburg Plaza, hij kon direct hard aan de slag als projectmanager voor de tentoonstelling de ‘Canon van Nederland’ in het Nederlands Openlucht Museum te Arnhem, een permanente expo die in september 2017 succesvol werd opgeleverd.
Op dit moment werkt Stijn vol enthousiasme aan nieuwe projecten.

stijn@rapenburgplaza.nl