Annebel de Nooij

Inkoper - planner

Na haar opleiding tot cameravrouw kwam Annebel in 1992 bij het startende AT5. Daar kreeg ze de mogelijkheid om als TV-belichter aan het werk te gaan. Alles wat ze bij de Amsterdamse zender geleerd had leidde ertoe dat ze naast haar werkzaamheden voor AT5 ook aan de slag ging als freelance belichter voor verschillende theatertours en evenementen.

Mede door haar Italiaanse achtergrond ging ze vervolgens een aantal jaar bij een reisbureau werken, dat gespecialiseerd is in reizen naar Zuid-Italië. Daar leerde Annebel het maken van de perfecte logistieke planning. Het werken in de culturele sector lonkte echter weer en Annebel ging werken voor facilitaire bedrijven op het gebied van evenementen en festivals; bij bedrijven als Focus Showequipment, Bourgonje en PRG/EML was ze verantwoordelijk voor het plannen van personeel en transport.

Bij Rapenburg Plaza is Annebel inkoper van materialen voor de zeer diverse projecten waar we aan werken. Ook ondersteunt zij het administratieve en productionele team en is ze verantwoordelijk voor planning en transport bij projecten.

annebel@rapenburgplaza.nl