Een nieuw leven – HET TONEEL SPE

Joep is een verwend kind dat irriteert en ontroert. Hij is uitgever en verliest z’n baan dankzij een interim-manager die hijzelf heeft binnengehaald. Zijn vrouw, de dunlippige hoboïste Rachel, gaat bij hem weg. Zijn vrouwenverslindende vader ligt op sterven en zijn kinderboekenschrijvende minnares Minou kiest voor een ander. In een rap tempo verandert zijn succesvolle bestaan in een horrorscenario. Hij moet kiezen: ten onder gaan of een nieuw leven beginnen.
Mark Rietman speelt Joep, na Raak me aan (bezorgde hem een Louis d’Or) en Ik ben weg zijn derde hoofdrol in een stuk van Thijs bij Het Toneel Speelt. Deze combinatie staat garant voor succes. Lees de enthousiaste reacties in de pers en van het publiek op onze website www.hettoneelspeelt.nl.
Ger Thijs is in zijn nieuwste stuk op z’n best: humor, scherpe dialogen en ontroerende scènes. EEN NIEUW LEVEN is een tragische komedie in de regie van de auteur zelf. Paul Hoes speelde verschillende rollen bij Het Toneel Speelt (Arlecchino voor zijn rol in Jefta of Semitische Liefdes, 1998) en is dit seizoen ook te zien in Ghetto. Fockeline Ouwerkerk is een bekend gezicht (Familie Avenier) en Oda Spelbos speelt haar eerste rol voor Het Toneel Speelt.