Belden | Customer Innovation Center

Santa Clara, California

Dit Customer Innovation Center is gebouwd in Santa Clara, Bay Area Californie, voor Belden Inc. Op 1 juli werd het CIC feestelijk geopend door CEO Roel Vestjens, Sylvia Feng, dr. Ahsish Chand and Vinod Rana.

Opdrachtgever 2Heads, gaf de instructie om wederom zo dicht mogelijk bij het ontwerp vanuit de 3D renders te blijven. Gedurende de bouw van dit CIC werd een custom LED profiel ontworpen. Hiermee werd een “zwevende” LED installatie gecreëerd, welke (uiteraard in RGB) op pixel nivo kan worden aangestuurd. Hiermee ervaart de bezoeker een interactief plafond.

Voor ShowControl is gekozen om met Pixilabs Blocks een multi-functioneel CMS te leveren, dat zowel stabiliteit geeft, multi-disciplinair is en zeer gebruiksvriendelijk is voor klanten en beheerders. De klant heeft met Blocks een tool in handen om het Custom Innovation Centre voor elke gelegenheid aan te passen door content en verlichting aan te passen.

Het Pixilabs Blocks systeem is ontworpen om zo flexibel mogelijk te kunnen omgaan met content. Vanuit een server applicatie is het mogelijk om alle mogelijke vormen van content te kunnen pushen naar diverse end-points (schermen, projectoren). Het voordeel is dat daarmee de content centraal opgeslagen is (in plaats van overal verspreid door het center), en daarmee makkelijk en veilig te managen is. Voor Blocks is een koppeling gemaakt met het Crestron system dat door ProAV werd geïnstalleerd.
2Heads bouwde voor dit project een custom CMS waarmee alle content kan worden beheerd door de klant.

 

  • Locatie: Santa Clara, Californie
  • Opening: zomer 2022
  • Tentoonstellingsontwerp, content & project-management: 2Heads 
  • Show-technologie en AV-installatie: Rapenburg Plaza / ProAV GmbH
  • ShowControl technologie: PIXILAB Blocks